Revista 4: Parlem de transició energètica i economia circular

Revista 4: Parlem de transició energètica i economia circular

Els continguts d’aquesta 4a edició són:

  1. Pacte Verd Europeu, cap a una transició energètica justa. Article de la Dra. Elisenda Jové-Llopis, Càtedra de Sostenibilitat Energètica (UB- IEB)
  2. La transició energètica a la URV, entrevista amb l’Antonio de la Torre. 
  3. El 25% que Endesa no paga i alguns posicionaments de la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre. Article de Josep Juan Segarra, de l’Associació Sediments
  4. Canviar el model i combatre la pobresa energètica. Parlem amb Jaume Castellà, soci fundador de la cooperativa Energia per la Igualtat (EpI)
  5. Els ODS i l’efecte Lampedusa. Article de Josep Naval, membre de Setem Tarragona.
  6. L’economia circular a la Fundació Formació i Treball. Entrevista amb el Miquel Vidal. 
  7. Projecte Labdoo/SustainComp: La recuperació de maerial informàtic en desús per combatre la bretxa digital. Parlem amb Joan Fuster (tècnic URV Solidària).
  8. El teu reciclatge importa. Sensibilització per una millor recollida de residus. Departament de Neteja de l’Ajuntament de Tarragona. 
  9. Visió, experiència i treball: les claus de l’èxit d’un projecte familiar d’economia circular. Parlem amb la Cooperativa Germans Callejón. 
  10. Revisió d’unes Jornades que han suposat un punt d’inflexió pel projecte. Article propi de resum i valoració del que van ser les II Jornades XCD 

 

Consulteu la revista completa aquí.