QUÈ FEM?

Xarxa Cooperació al Desenvolupament del Sud de Catalunya

ACTIVITATS DE LA XCD

El projecte que, de moment, pren el nom de Xarxa de Cooperació al Desenvolupament del sud de Catalunya (XCD) neix amb la finalitat d’identificar les entitats i moviments socials del Sud de Catalunya, conèixer com s’articulen i, entre tots i totes, trobar la manera òptima d’articulació.

La XCD vol, per tant, col·laborar amb entitats i delegacions locals, universitats i experts en diferents àmbits que, sota el mateix paraigües i amb la finalitat de crear un espai d’actuació i reflexió, serveixi de model tant en l’àmbit nacional com l’internacional. Un projecte ambiciós i d’un potencial i interès majúscul pel conjunt de la societat.

I què és el que fem?

  • Identificar les institucions, entitats i moviments socials que treballen en el camp de la cooperació, l’acció social, els drets humans i el medi ambient al sud de Catalunya.
  • Fer difusió de les activitats que realitzen les entitats.
  • Publicar informació de potencial interès per les entitats (fires, concursos, subvencions, etc.).
  • Fer de punt de trobada de les entitats i moviments socials per poder articular tota la informació que cada entitat necessiti.

Volem conèixer els vostres projectes, esdeveniments, articles d’opinió i/o investigació, etc.

Les possibilitats per interactuar són infinites i, de fet, l’èxit d’aquest projecte rau en la reciprocitat entre les entitats i nosaltres. Per contactar-nos ho podeu fer contactant-nos a través del formulari de la web o al correu info.xcd@urv.cat o joseplluis.alcoceba@urv.cat.