COOPERACIÓ INSTITUCIONAL

Xarxa Cooperació al Desenvolupament del Sud de Catalunya

PARLEM DE COOPERACIÓ UNIVERSITÀRIA AMB LA URV SOLIDÀRIA

Inés Solé: “La cooperació universitària al desenvolupament no rau en donar diners a les ONG, sinó en donar-los-hi suport d’una altra manera!

La Inés Solé (Tarragona, 1982) és tècnica del Centre de Cooperació “URV Solidària” des de fa 6 anys. Llicenciada en Dret i postgraduada en cooperació i desenvolupament, sempre s’ha interessat pels temes relacionats amb la immigració, els Drets Humans. Ha viscut molt d’aprop la lluita indígena xiapanenca i la filosofia Zapatista. A més, forma part de l’equip del projecte educatiu, molt vinculat a la URV, que es duu a terme als campaments sahrauís. Continua llegint.

 

PARLEM DE COOPERACIÓ INSTITUCIONAL AMB L’AJUNTAMENT DE TARRAGONA

Marina Vidals: “És pervers que no ens costi entendre que l’únic que s’ha globalitzat és el consum i que els Drets Humans no ho hagin fet”

La Marina Vidals (Tarragona, 1983) és la tècnica del Departament de Cooperació de l’Ajuntament de Tarragona des de fa més de 5 anys. Llicenciada en història, s’ha especialitzat en cooperació internacional per una qüestió de convicció i militància. Aprofitem la seva basta experiència dins d’aquest món per preguntar-li què s’està fent a Tarragona i a l’Estat Espanyol en temes de cooperació internacional, com estem reaccionant davant les diferents crisis actuals i, també, parlarem d’economia, d’educació transformadora, etc. Continua llegint