El passat dijous 24 de desembre es publicava l’informe concloent de les II Jornades XCD.

Aquest informe posa doncs punt i final all que ha sigut el primer any oficial de funcionament de la Xarxa. Els resultats d’aquest document s’han laborat a partir de les respostes del conjunt d’entitats que van participar durant les II Jornades, i les que ho van fer virtualment durant els dies que el procés participatiu va estar obert (fins el 22 de desembre).

Aquest informe s’ha editat seguint les recomanacions de Lectura Fàcil, sistema que garanteix l’accés de totes les persones als textos, en especial a les persones amb dificultats lectores transitòries (migració, incorporació tardana a la lectura, escolarització deficient, etc.) o permanents (trastorns de l’aprenentatge, diversitat funcional, senilitat, etc.). Ja veureu que les companyes d’El Far Cooperatiu han fet un treball excel·lent. Com sempre!
Els resultats tant positius, el 100% de les respostes positives a la continuïtat i consolidació de la Xarxa i dels seus projectes és la millor notícia que podíem haver aconseguit, ens auguren un any 2021 trepidant.
Finalment, desitjar-vos molt bones festes. Ens retrobem al gener 🙂