Ignacio de las Cuevas: “Hi hagut un boom del voluntourism, és a dir, el voluntariat internacional com activitat econòmica”

Xarxa Cooperació al Desenvolupament del Sud de Catalunya

Ignacio de las Cuevas: “Hi hagut un boom del voluntourism, és a dir, el voluntariat internacional com activitat econòmica”

L’Ignacio de las Cuevas (Tarragona, 1980) i va començar un viatge l’any 2002 que, no sé si de forma prevista, acaba sent un viatge de 15 anys, que el porta a treballar als 5 continents en organitzacions com la Unió Internacional per la Naturalesa, L’Organització Mundial del Turisme i la Conferència de les Nacions Unides sobre el Comerç i el Desenvolupament. La seva última experiència consisteix a ser membre d’un Programa de Desenvolupament d’Habilitats Vocacionals. Però no és per aquests motius que, principalment, l’hem invitat a venir al Reacciona, sinó pel seu doctorat sobre el impacte del turista voluntariat, més en concret, el seu treball es basa en la seva experiència en la frontera al camp de refugiats de Mae Sot, a la frontera entre Tailàndia i Myanmar.

Podeu escoltar l’entrevista i programa sencer en el següent enllaç.

Entrevista realitzada per Josep Alcoceba

No hay comentarios

Añade tu comentario