Reptes socials de present i futur

Hem fet un any companyes. I ho podrem celebrar, tot els inconvenients, presentant-vos el nostre Manual i la 3a revista del projecte.

Molt contents que reptes socials de present i futur fos el títol que escollíssiu l’any passat. Tota una premonició d’allò que ningú s’imaginava: l’arribada d’una pandèmia que ha accelerat i accentuat les conseqüències d’una crisi social que, això sí, feia temps que molts alertaven.

De la mà de l’Anna Sabaté (Creu Roja), l’Aaron Gutiérrez (professor de geografia de la URV), la Daniela Mansilla (Atzavara-arrels), la Stephanie Ascencio, la Clara Esteve i la Isabel Vilaseca (Enginyeria sense Fronteres) i l’Esther Perelló (cooperativa Fasolà) fem un anàlisi multifactorial sobre l’impacte de la Covid-19, i els reptes que tenim damunt la taula i no podem més al·ludir.

Veureu que hem canviat una mica el disseny i el tractament dels continguts. Aquesta vegada ens hem desplaçat a la seu/despatx de les entitats i protagonistes de la revista. Com sempre, i no ens cansarem de dir-ho, esperem els vostres comentaris i suggeriments per continuar millorant aquest projecte.

Revista XCD num3_mail