(Re) comencem temporada!!

Xarxa Cooperació al Desenvolupament del Sud de Catalunya

(Re) comencem temporada!!

I és que és com un tornar a començar. Gairebé tres mesos després, recuperem la programació (quasi) normal per encarar la recta final de la 5a temporada del nostre espai radiofònic, el ReAcciona!

Des de casa i confinats, però amb les mateixes o més il·lusions que mai, aquest dijous hem entrevistat a l’Esther Perelló, sòcia fundadora de Fasolà Cooperativa, qui es dedica a l’assessorament estratègic i financer de projectes de tota mena. Una trobada molt necessària per, a partir de la seva experiència, compartir sensacions sobre com s’encara aquesta tornada a la (nova) normalitat, conèixer el perfil de persones emprenedores dels últims anys, el paper de l’Economia Social i Solidària i, ara sí, l’oportunitat que es presenta per aquest tipus d’alternativa al capitalisme més salvatge. Una alternativa que, com l’Esther explica, ha de ser “sincera, transparent i sense complexos”. És ara o mai. Programasso!!

No hay comentarios

Añade tu comentario