Sessió informativa convocatòria INCTO

Xarxa Cooperació al Desenvolupament del Sud de Catalunya

Sessió informativa convocatòria INCTO

El proper 8 d’octubre, de 10 a 13h, a la seu de l’AGAUR, hi haurà una sessió informativa i de cerca pels grups de cerca i ONGD interessades per la convocatòria INCTO, subvenció per a la incentivació a la presentació de projectes d’internacionalització a convocatòries europees d’R+D+I en l’àmbit de la cooperació al desenvolupament.

L’objectiu d’aquestes subvencions és facilitar la preparació de projectes europeus de recerca aprofitant les capacitats instal·lades en les entitats del sistema universitari i de recerca catalans i potenciant-ne l’associació amb les ONGD del país.

Durant la sessió, s’explicaran els detalls de la convocatòria, es presentaran dues iniciatives subvencionades en la convocatòria anterior, i es facilitarà un espai de trobada i d’intercanvi d’experiències entre les persones assistents.

En aquest enllaç trobareu ja les bases de la convocatòria i la seva modificació; i, quan es publiqui, hi trobareu també la convocatòria i un document de preguntes freqüents.

Mentrestant, us avancem que els projectes a promoure seran dirigits a les convocatòries 2020 del programa europeu Horizon 2020, i especialment a aquelles dels Reptes Socials 2, 3, 4 i 5: «Food security, sustainable agriculture and forestry, marine and maritime and inland water research, and the Bioeconomy»; «Secure, clean and efficient energy»; «Smart, green and integrated transport»; i «Climate action, environment, resource efficiency and raw materials».

Si teniu qualsevol dubte podeu contactar amb spei.agaur@gencat.cat. L’AGAUR és l’entitat encarregada de la gestió administrativa d’aquest ajut.

Per més informació cliqueu al programa i l’enllaç al formulari d’inscripció.

El termini per inscriure’s a la sessió és el dia 6 d’octubre. Tingueu present que l’aforament és limitat.

Seguim,

No hay comentarios

Añade tu comentario