Arnau Tiñena: «El cotxe té els dies comptats a la ciutat»

Xarxa Cooperació al Desenvolupament del Sud de Catalunya

Arnau Tiñena: «El cotxe té els dies comptats a la ciutat»

En el programa d’avui hem parlat amb l’Arnau Tiñena (Tarragona, 1985), arquitecte i investigador en desenvolupament urbà. Amb l’Arnau hem parlat de com l’arquitectura i l’urbanisme es plantegen buscar respondre als desafiaments socials i canvis culturals de la nostra societat, sobretot tenint en compte els alarmants resultats publicats recentment per Nacions Unides, on s’anuncia que en 10 anys aproximadament 3.600 milions de persones viuran en zones urbanes, i que el 90% d’aquest creixement es produirà en països en desenvolupament. Quin paper juga el ciutadà en aquesta estratègia de desenvolupament urbà, quin model de ciutat volem? Entrevista molt interessant per entendre un futur que ja és una realitat. A més, i com sempre, els habituals espais de notícies, l’agenda i el consumides. Seguim!

Podeu escoltar el programa i entrevista sencers en el següent enllaç

Entrevista realitzada per Josep Alcoceba

No hay comentarios

Añade tu comentario