Pere Frutos: «Som la primera ONG de rescat del món i fins fa poc amb prou feines teníem per una tenda de campanya».

Xarxa Cooperació al Desenvolupament del Sud de Catalunya

Pere Frutos: «Som la primera ONG de rescat del món i fins fa poc amb prou feines teníem per una tenda de campanya».

K9 CREIXELL

Aquesta setmana hem parlat amb el Pere Frutos, fundador de l’ONG K9, considerada com la primera unitat de rescat del món. L’equip del K9 es dedica a intervenir, amb els seus gossos i buscant persones atrapes entre les runes, allà on hi ha un terratrèmol, tsunami, etc. Van començar fa més de 13 anys costejant-se tota l’operativa de la seva butxaca i han intervingut en moltíssims països i accions. Actualment, tenen unitats d’entrenament repartides per tot el món, reunions diàries per seguir l’evolució d’aquests i una operativa desenvolupada que els permet presentar-se a l’altra punta del món en menys de 24 hores. Val molt la pena escoltar l’experiència vital del Pere. A més a més, i com sempre també tenim el nostre espai de notícies, agenda i consumides. Seguim!

Podeu escoltar tot el programa i programa sencers en el següent enllaç.

No hay comentarios

Añade tu comentario