Óscar Revilla: «Los medios de comunicación desvirtúan mucho la realidad de la llegada de la persona refugiada en España»

Xarxa Cooperació al Desenvolupament del Sud de Catalunya

Óscar Revilla: «Los medios de comunicación desvirtúan mucho la realidad de la llegada de la persona refugiada en España»

COMISIÓ CATALANA D’AJUDA AL REFUGIAT

Després de l’enriquidora experiència de l’últim programa, avui hem entrevistat a l’Óscar Revilla de la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat. Amb ell hem reflexionat sobre les causes que van fer que l’any 1979 es fundés aquesta ONG, si aquelles causes del passat són encara vigents avui i, sobretot, si ara mateix es podria comptar amb tot el suport polític (de tots els partits polítics del moment) que sí que es va tenir 40 anys endarrere. Una entrevista que gira al voltant de la persona refugiada, del paper dels mitjans de comunicació en aquest assumpte i del paper present i futur de la UE en aquest debat.

No hay comentarios

Añade tu comentario