Albert Moragas: «Necessitem un sistema polític consolidat i una ciutadania sense odi, no podem seguir saltant estratègies internacional com hem fet amb la dels objectius 2015»

Xarxa Cooperació al Desenvolupament del Sud de Catalunya

Albert Moragas: «Necessitem un sistema polític consolidat i una ciutadania sense odi, no podem seguir saltant estratègies internacional com hem fet amb la dels objectius 2015»

CENTRE DE MENORS NO TUTELATS

En el programa d’avui hem parlat amb l’Albert Moragas, estudiant de treball social i treballador d’un Centre Educatiu de Menors (MENA). Amb ell parlarem de tot allò que envolta l’arribada d’aquests menors, la manca d’informació existent i, en conseqüència, les dificultats d’establir una estratègia tan a curt com a mig termini per part d’aquestes entitats. També coneixerem el seu dia a dia en els Centres, de la rebuda cultural dels habitants de les poblacions que tenen aquests Centres i del que passa amb aquests joves el dia que compleixen els 18 anys.

A més, al principi del programa recuperem el nostre espai la veu de les entitats invitant a la María García, d’Amnistia Internacional, qui ens aproparà la campanya Global Valiente, dedicada a figures femenines que, davant de moltíssimes adversitats, han aconseguit grans fites en els seus països.

I com no podria ser d’altra manera també hi haurà espai per les notícies, el consumides i l’agenda social del programa. Programa completíssim per acomiadar l’any!!

Escolteu l’entrevista i programa sencers en el següent enllaç.

No hay comentarios

Añade tu comentario