Albert i Ingrid: «La nostra tasca és, entre d’altres, buscar la motivació de l’alumne»

Xarxa Cooperació al Desenvolupament del Sud de Catalunya

Albert i Ingrid: «La nostra tasca és, entre d’altres, buscar la motivació de l’alumne»

CENTRE PENITENCIARI DE MAS ENRIC

El passat 5 d’abril vam entrevistar amb l’Albert (Tarragona, 1984) i l’Ingrid (Tarragona, 1989), mestres d’adults al Centre Penitenciari de Mas Enric de Tarragona. Amb ells vam parlar de quin és el dia a dia d’un pres, la relació que s’estableix entre pres i formador i de com es treballa el respecte, de les tècniques de motivació a un col·lectiu tan especial, de quin és el programa de formació i reinserció sociolaboral durant l’estada penitenciaria i fora d’ella i del tabú intencionat que gira al voltant del món de la presó. Una vegada més, una entrevista valenta i difícil de trobar en els mitjans de comunicació convencionals i que, com sempre, l’equip del Re_Acciona us invita a escoltar. A més, els continguts habituals del programa com l’espai de notícies i l’agenda social de la ciutat. Seguim!

Podeu escoltar el programa sencer en el següent enllaç.

 

No hay comentarios

Añade tu comentario