Itziar: «El capitalisme s’ha encarregat històricament de crear una situació fictícia de llibertat, però les arrels no s’han canviat»

Xarxa Cooperació al Desenvolupament del Sud de Catalunya

Itziar: «El capitalisme s’ha encarregat històricament de crear una situació fictícia de llibertat, però les arrels no s’han canviat»

CAU DE LLUNES

En el programa d’aquesta setmana hem parlat amb la Itziar i la Mar del Cau de Llunes, una Assemblea Feminista Revolucionària de Tarragona. Amb elles hem parlat del feminisme actual, de la seva lluita contra els canvis estructurals que necessita la nostra societat per sortir de l’opressió patriarcal, contra els estereotipis i menyspreus que comporta la seva batalla, del paper dels mitjans de la comunicació i, també, del posicionament del govern nacional i local. A més, dels altres continguts del Reacciona, aquesta setmana destaquem la noticia sobre la preocupació expressada per l’Organització Mundial contra la Tortura, una coalició de ONGs, davant de l’increment de les repressions que l’Estat Espanyol està duent a terme contra els activistes que defensen els drets dels migrants del país. Un programa molt recomanable i que, com sempre, us invitem a escoltar i compartir en les xarxes!

Podeu escoltar el programa i entrevista sencera en el següent enllaç:

No hay comentarios

Añade tu comentario