Tais Bastida: «La millor forma de cooperar és no promoure empreses que tenen impacte negatiu per tothom»

Xarxa Cooperació al Desenvolupament del Sud de Catalunya

Tais Bastida: «La millor forma de cooperar és no promoure empreses que tenen impacte negatiu per tothom»

SOM COMERÇ JUST I BANCA ÈTICA

Aquest passat dijous ens ha visitat el Tais Bastida, tècnic de Setem Catalunya a Tarragona i coordinador de la xarxa d’entitats “Som comerç Just i Banca Ètica”. Amb ell hem parlat del creixement sostingut d’aquest sector que, tot i això, encara representa una part residual en el conjunt del sistema financer. Ens ha explicat el paper que juga l’educació financera, l’impacte de la crisis en la consciencia de la ciutadania sobre la mala praxis de la banca tradicional i, també, del perill que suposa haver salvat els bancs amb diners públics i que, actualment, es continuïn fent les mateixes practiques financeres.
Podeu escoltar l’entrevista i programes sencers en el següent enllaç.
Entrevista realitzada per Josep Alcoceba 

No hay comentarios

Añade tu comentario